pondělí 25. ledna 2016

Nejhorší měsíc v životě :(

Ahoj všichni, tak jsem konečně zpátky :) Jen pro začátek, tento článek je hodně depresivní, takže jestli vás to nezájímá, tak si to nečtěte a nemějte k tomu blbý keci. Děkuju :)

Chtěla bych vám říct, proč jsem tady tak dlouho nebyla. Jedna věc je ta, že ve škole mi to vůbec, ale opravdu vůbec nejde, ale což o to, to je ten nejmenší problém. Ten největší je ten, že rok 2016 mi nezačal dvakrát nejlépe. Neuběhl ani měsíc a už se mi stalo tolik věcí, že se tomu nedá ani uvěřit a nestaly se mi ty dobrý, ale jen ty špatný :/ První je asi ta nejhorší, protože mi umřela kočka jménem Kori, která byla pro mě jako moje vlastní dcera, nebyl jí ani rok (zemřela 14 dnů před svýma narozeninama) :( já jsem kvůli ní byla a ještě jsem dost v depresích, nejsem tak šťastná jak jsem kdysi byla. :(  Já vím, že si asi spoustu lidí říká: ,,Co tobě umřela kočka a ty jsi kvůli tomu v depresích? Jsi nenormální.'' tak ano představte si, že jsem z toho pořád v háji :( dokonce jsem se i kvůli tomu rozsypala na hodině a musela jet domů, protože jsem to absolutně nezvládla. A hrozně moc mi chybí, pořád mám pocit, že je tady u mě, že mi přede pod nohama :'( Je to hrozný, jak tady někdo ještě před chvílí byl a hrál si s váma a z minuty na minutu se to změní v to nejhorší :( Nic méně budu pokračovat. Poté umřel jeden z mých dost oblíbených herců a to Alan Rickman, 10 dnů poté co mi umřela Kori. A jako by to nestačilo, tak moje babička spadla a zlomila si kyčel, už po druhé, ale je dost statečná a bojuje. Strašně moc se o ní bojím :( Bojím se, že je tady tenhle rok naposledy :( No a potom škola, ale jak jsem psala už na začátku to není takový problém, ale stejně. No nic méně, tenhle rok jsem v prváku na střední a jsem z toho taky v depresích, protože se mi na té škole nelíbí a ze všeho tam propadám :( takže budu přestupovat. Ale ješrě to nikdo neví kromé mojí nejlepší kámošky. A ktomu všemu jsem zjistila, že moje rodiče mě nepodporujou v tom, co chci v životě dělat a čím chci být. :( A když si vezmete, že je teprve 26.1.2016 v novém roce a mně se za tu dobu stalo tohle všechno a ještě víc, ale tím vás nechci zatěžovat, tak je to dost hrozné. Nevim možná se někomu z vás stalo něco horšího, jestli ano tak mi je to moooc líto, ale pro mě je to nejhorší měsíc v životě :( K tomu návštěva psychologa z toho všeho, taky moc fajn :(

To by bylo asi pro dnešek všechno, já doufám, že jsem na vás nepřenesla nějakou špatnou náladu. Doufám, že vám začal rok 2016 lépe než mně a přeju vám moc krásných úspěchů.

Žádné komentáře:

Okomentovat