pondělí 24. srpna 2015

PIXELY

Ahoj všichni, tak dneska 15.8.2015 jsme byli na filmu Pixely. Byl úplně boží a dost dobrý. Bylo to fakt hezký. Kdo chce jít do kina a neví na co, tak doporučuji Pixely.  kina a neví na co, tak doporučuji Pixely.

dobrý herce, pozadí a i příběh. Hrajou tam docela dost známý herci. V hlavní roli je tam Adam Sendler, který hraje Sama Brennera a Sam umí dobře hrát starý hry jako je např. Pac-man nebo tetris a nebo Hong Kong, ale Hongonga neumí hrá stejně dobře jako Eddie Plant (Peter Dinklade). Takže když jsou na mistrovství her tak Eddie vyhraje, ale pomocí podvodu. Nechci vám tady psát celý příběh, protože to by jste na to už nešli, tak vám aspoň řeknu kdo všechno tam ještě hraje. Hraje tam Ashley Benson z PLL (Pretty Little Liars) a tady hraje Lady Lisu. Hezkou a talentovanou bojovnici, která má na sobě červený, mini šaty a přes šaty má černý, kožený pásek. Na nohou má vysoký,
Také tam hraje herečka Michelle Monaghan, která hraje Violet Van Pattenovou. Dále herec Kevin James a ten je prezidentem spojených států. A nakonec Josh Gad, který je nejlepším přítelem Sama a také umí hrát dobře hry. To by bylo pro dnešek vše, víc si musíte počkat na flm a opravdu Vám ho doporučuji. Mě málo, který film baví, ale tento mě opravdu ohromil, takže... zatím čau.

Josh Gad
Michelle Monaghan
Peter Dinklade


Žádné komentáře:

Okomentovat