pondělí 15. června 2015

KOSMETIKA

Ahoj všichni! Na tento měsíc jsem vybrala pár věcí, které používám a ráda bych Vám je doporučila. A asi začnu kosmetikou. První čím bych začla je krém od zančky Balea: Sheabutter Arganöl. Tento krém je na ruce a moc pěkně voní. A hend po prvním namazání jsem měla celkem hebký ruce.

A poté od samé značky sprchový gel, který je moc boží :D a hrozně hezky a dokonale voní.
A teď bych se přesunula na líčení. Já osobně teda používám převážně kosmetiku od Miss sporty , protože od ostatních značek mám někdy malou vyrážku :/ Nic méně používám SoClear 001 light a musím říct, že jsem s ním absolutně spokojená, takže bych ho i doporučila ;) pokud nemůžete najít nějaký, který vám přesně sedne. A pudr, úplně samé značky, ale tenhle mám matný, protože jsem trochu tmavší, ale používá ho i má kamarádka, která je světlejší. A myslím si, že není jediná, která je světlá a používá tmavší odstíny. :)


A řasenka je tedy také od Miss sporty. A vyzkoušela jsem snad skoro každou řasenku od Miss sporty ale tahle to vyhrála na plné čáře :) Mám ji hrozně moc ráda, ale POZOR moji kamarádku po této řasence pálili oči, takže opatrně.
A teď něco na očištění pleti :) Na čištění pleti používám pleťovou vodu Astrid a někdy i od Sephory. 
A teď bych šla na nehty. Já normálně vymýšlím různé barevné nehty, které jsou veselé a tak i dost těžce udělatelné. Ale tento měsíc jsem nic náročného nevymýšlela. Nehty mám nalakované novým, neonovým lakem od dermacol.
A odlakovač na nehty od Millennia 5v1 :) 
Tak to je pro dnešek vše a zatim ahoj :)


Žádné komentáře:

Okomentovat