úterý 16. června 2015

měsíc čeven- FILMY A SERIÁLY

Ahoj všichni vítejte u nového článku. Tento článek, jak už sám o sobě říká, bude o filmech a seriálech nebo spíš o filmu a seriálu. Asi nejspíš začnu seriálem, tento měsíc je to seriál PLL(pretty little liars) nebo-li Prolhané krásky.
Spencer, nahoře Hanna, dole Aria a Emily
Kdo nevíte o čem to je tak vám rychle shrnu. Je to o 4 holkách (Aria,Emily,Spencer a Hanna), kterým ''umře'' kamarádka (Alison). A jak Alison umře, začnou chodit podivné SMS od ,,A''. Ony ,,A'' neznají, ale ,,A'' zná dokonale je. Holky si myslí, že je to Alison, ale není. Časem se i ukáže, že Alison je živá. Poté Alison zavřou za vraždu Mony (holka, kterou Alison šikanovala), kterou se nakonec ukáže nespáchala. Emily aspol. je zavřou za pomáhání. A při převážení Emily, Arii, Spencer a Hany byl vůz unesen ,,A''. Který je potom odvezl do ''domu pro panenky'' tam byla i Mona, ale musela hrát Alison a když ne tak... ZAČALO PEKLO a ne jen pro ní, ale i pro Hanu, Spencer, Emily a Ariu.

Na tento měsíc vyšla nová serie a to šestá, která se dá stáhnout, ale ne česky. Vlastně už od čtvrté serie to neni česky, ale stoji se na to koukat s titulkama. Je to velice zajímavé a musím říct, že i napínavé. Tento čtvrtek má vyjít nový díl z šesté serie a to díl třetí, už se nemohu dočkat *_*. Teď vám tady trochu shrnu šestou serii, ale jen trochu, prtože vám to nechci za 1. vše zkazit a za 2. když se na to  koukáte je to více zajímavé, než když to čtete. No nic méně začnu. Jak už jsem psala na konci 5. serie je ,,A'' unesl do ''domu pro panenky'', kde je až mučil. V posledním dílu 5. serie jim ,,A'' dělá maturitní ples, který už ale prožili. Na maturitním plese se pokusili utéct, ale marně. Dostali se maxmiálně ven z ''domu panenek'' ale ten byl oplocen elektrickým drátem, který měl 10 000V (myslim teď přesně nevim). Holky tam poté zavřel, venku v dešti. Po několika dnech měli jít zpátky do ''domu panenek'' a do svých pokojů kde je mučil 3 týdny. A nakonci 1. dílu z 6. serie se dostanou ven s pomocí Alison a jejích přátel. V ''domě panenek'' nebyli jen Mona, Emily, Hana, Aria a Spencer. Byla tam s nima i Sarah Harvey, která se pohřešovala 2 roky možná i déle. Druhý díl je o tom jak se vypořádávají s tím co tam dole zažili.
Docela zajímavé ne? Ale jak jsem psala, jen jsem to rychle shrnula tak zhruba ne do podrobna a né úplně přesně. No nic méně teď je nařadě film. Tomu se ale nedá říkat film, ale spíš horor. :D Teda pro mě to horor nebyl ale spíš komedie tak teď nevím. Tento horor se jmenuje INSIDIOUS.
 Je teda z roku 2010 a doporučil mi ho kámoš, který prý po tomto hororu nemohl spát 10 dnů tak nevim. Teď je v kinech 3 na kterou hodlám jít ale ještě nevim kdy a navíc nechci sama. Když jdu sama, tak je vždy nuda. No nic méně tenhle film je o tom, že malý kluk Dalthon je cestovatel a má to po svém otci Joshovi. Cestoval je v tom slova smyslu, že když spí tak dokáže psychycky opustit tělo. No a jednoho dne ten Dalthon, když opustil své tělo tak ho i nějaký zlý démon nebo čert, spíš čert, unesl a přivázal. Jeho tělo bylo furt na světě a dýchal, byl jako by byl v kómatu. A když byl dalton v ''kómatu'' tak se začali dít v Dalthonově domě a i jeho rodině podivné věci. A to takové, že ho začali navštěvovat mrtvý lidé. A nejen jeho ale i tedy celou jeho rodinu. No a co dělat, když po vás jdou mrtvý či démoni? Stejně jako ostatní i oni si zavovali médium nebo spíš Elise. Elise byla něco jako médium. Elise uměla vidět démony a mohla nejen s nimi ale i s Dalthonem komunikovat, ale nepochopila jsem jak. Nic méně Elise jim pomohla najít Dalthona a zjistit, že je v pořádku tedy až na to, že přivázaný. Dalthon se ale nemohl vrátit. Nevěděl kde je a co se děje nepochopil, že opustil své tělo psychycky. A co měla teda Elise a Dalthonova rodina dělat? Poprosili Joshe, aby si došel pro svého syna. Poprosili ho, protože dříve když byl malý z toho měl strach. No neměl strach z tho cestování, měl strach ze staré báby, která na něj byla až moc hodná. A Elise ho přinutila zapomenout a teď, když jde o život ho tedy poprosili. Josh souhlasil, no jak jinak přece nenechá svého syna umřít. A když šel teda pro Dalthona tak mu Elise říká: ,,Hlavně na sebe neupozorňuj, protože když na sebe upozorníš tak démoni budou chtít tvé tělo.'' No a Josh očividně neposlouchal, protože kdyby jo tak nevyjde ven a nezačne křičet do tmy: ,,Dalthone! Dalthone! Dalthone!'' Poté potká nějaké dvě démonky a říká jim: ,, Já hledám svého syna...Dalthona!'' Svého syna Dalthona našel, ale jak jsem psala byl přivázaný. Jakmile ho uviděl snažil se Josh odtamtud Dalthona dostat. Jenomže čert to uslyšel, tak sešel dolu a začal boj Josh VS čert. Nebojte se Dalthon se od tamtud dostal v pořádku. :) Ale Josh ne. Do Joshova těla vlezla jedna stará bába, která Joshe, když byl malý strašila. A když v Joshově těle byla ta stará bába, tak Elise vyzkoušela zda-li Josh je opravdu Josh. Elise zjistila, že Josh není Josh ale stará bába. Tak Elise vzala foťák a vyfotila ho nebo spíš ji. To tu starou bábu očividně rozčílilo a stará bába uškrtila Elise.

No by bylo pro dnešek asi vše. A doporučuji vám se na tento film a i serial podívat. Já si vzpomínám, že jsem furt říkala, že je to kravina a že se na to dívat nebudu. No ale nebejt kamarádek tak se na to nepodívám nikdy, takže holky děkuji mám vás ráda :*

Žádné komentáře:

Okomentovat