úterý 26. ledna 2016

Kosmetika - leden 2016

 Ahoj všichni :) včera byl trochu depresivní článek, tak jsem se rozhodla, že dneska si dáme něco veselýho. :) A to, po dlouhé době, moji kosmetiku. V poslední době jsem strašně bláznivá do laků na nehty, a proto si na nehtech dělám různé věci, jako např. mimoně, meloun, jahodu, berušku atd. :) No nic, nebudu to zdržovat a jdeme na to.

Na měsíc leden jsem si koupila krásný zlatý lak na nehty, protože jsem ho dlouhou dobu scháněla, ale nikde ho neměli. Nakonec jsem ho sehnala v DM za 300 Kč, nehorázně drahej lak, ale musim uznat, že je dobrej a když ho chcete odlakovat tak z něj je stříbrný.*_* *_*což je fakt mooc skvělý. Ale nic méně jsem si udělala na nehtech,s tím zlatým lakem, leopardí skvrny. Musím přiznat, že to vypadá opravdu hezky.

Poté jsem dostala krásně voňavý a moc dobře účinný (na ty moje vlasy, protože jsou pořád zničený) šampon na vlasy od avonu. Jen nevim jestli ho seženete v česku :/ malý mínus.
No a řasenka s pudrem a make-upem je furt jedna a ta samá. Jsou totiž u mě pořád na 1. místě <33 
No a na pusu si dávám krásnou růžovou rtěnku.
 a nebo vzorové lesky od Sephory, který moooc dobře chutnaj :D jsou tam čtyři a každý chutná nějak jinak.
No nic, to by bylo pro dnešek asi všechno. Tak se mějte a užívejte života. ;) 


pondělí 25. ledna 2016

Nejhorší měsíc v životě :(

Ahoj všichni, tak jsem konečně zpátky :) Jen pro začátek, tento článek je hodně depresivní, takže jestli vás to nezájímá, tak si to nečtěte a nemějte k tomu blbý keci. Děkuju :)

Chtěla bych vám říct, proč jsem tady tak dlouho nebyla. Jedna věc je ta, že ve škole mi to vůbec, ale opravdu vůbec nejde, ale což o to, to je ten nejmenší problém. Ten největší je ten, že rok 2016 mi nezačal dvakrát nejlépe. Neuběhl ani měsíc a už se mi stalo tolik věcí, že se tomu nedá ani uvěřit a nestaly se mi ty dobrý, ale jen ty špatný :/ První je asi ta nejhorší, protože mi umřela kočka jménem Kori, která byla pro mě jako moje vlastní dcera, nebyl jí ani rok (zemřela 14 dnů před svýma narozeninama) :( já jsem kvůli ní byla a ještě jsem dost v depresích, nejsem tak šťastná jak jsem kdysi byla. :(  Já vím, že si asi spoustu lidí říká: ,,Co tobě umřela kočka a ty jsi kvůli tomu v depresích? Jsi nenormální.'' tak ano představte si, že jsem z toho pořád v háji :( dokonce jsem se i kvůli tomu rozsypala na hodině a musela jet domů, protože jsem to absolutně nezvládla. A hrozně moc mi chybí, pořád mám pocit, že je tady u mě, že mi přede pod nohama :'( Je to hrozný, jak tady někdo ještě před chvílí byl a hrál si s váma a z minuty na minutu se to změní v to nejhorší :( Nic méně budu pokračovat. Poté umřel jeden z mých dost oblíbených herců a to Alan Rickman, 10 dnů poté co mi umřela Kori. A jako by to nestačilo, tak moje babička spadla a zlomila si kyčel, už po druhé, ale je dost statečná a bojuje. Strašně moc se o ní bojím :( Bojím se, že je tady tenhle rok naposledy :( No a potom škola, ale jak jsem psala už na začátku to není takový problém, ale stejně. No nic méně, tenhle rok jsem v prváku na střední a jsem z toho taky v depresích, protože se mi na té škole nelíbí a ze všeho tam propadám :( takže budu přestupovat. Ale ješrě to nikdo neví kromé mojí nejlepší kámošky. A ktomu všemu jsem zjistila, že moje rodiče mě nepodporujou v tom, co chci v životě dělat a čím chci být. :( A když si vezmete, že je teprve 26.1.2016 v novém roce a mně se za tu dobu stalo tohle všechno a ještě víc, ale tím vás nechci zatěžovat, tak je to dost hrozné. Nevim možná se někomu z vás stalo něco horšího, jestli ano tak mi je to moooc líto, ale pro mě je to nejhorší měsíc v životě :( K tomu návštěva psychologa z toho všeho, taky moc fajn :(

To by bylo asi pro dnešek všechno, já doufám, že jsem na vás nepřenesla nějakou špatnou náladu. Doufám, že vám začal rok 2016 lépe než mně a přeju vám moc krásných úspěchů.

pondělí 24. srpna 2015

PIXELY

Ahoj všichni, tak dneska 15.8.2015 jsme byli na filmu Pixely. Byl úplně boží a dost dobrý. Bylo to fakt hezký. Kdo chce jít do kina a neví na co, tak doporučuji Pixely.  kina a neví na co, tak doporučuji Pixely.

dobrý herce, pozadí a i příběh. Hrajou tam docela dost známý herci. V hlavní roli je tam Adam Sendler, který hraje Sama Brennera a Sam umí dobře hrát starý hry jako je např. Pac-man nebo tetris a nebo Hong Kong, ale Hongonga neumí hrá stejně dobře jako Eddie Plant (Peter Dinklade). Takže když jsou na mistrovství her tak Eddie vyhraje, ale pomocí podvodu. Nechci vám tady psát celý příběh, protože to by jste na to už nešli, tak vám aspoň řeknu kdo všechno tam ještě hraje. Hraje tam Ashley Benson z PLL (Pretty Little Liars) a tady hraje Lady Lisu. Hezkou a talentovanou bojovnici, která má na sobě červený, mini šaty a přes šaty má černý, kožený pásek. Na nohou má vysoký,
Také tam hraje herečka Michelle Monaghan, která hraje Violet Van Pattenovou. Dále herec Kevin James a ten je prezidentem spojených států. A nakonec Josh Gad, který je nejlepším přítelem Sama a také umí hrát dobře hry. To by bylo pro dnešek vše, víc si musíte počkat na flm a opravdu Vám ho doporučuji. Mě málo, který film baví, ale tento mě opravdu ohromil, takže... zatím čau.

Josh Gad
Michelle Monaghan
Peter Dinklade


pondělí 3. srpna 2015

PRÁZDNINY

Ahoj všichni tak co užíváte prázdniny? Půlka prázdnin za náma, toto uteklo co? A co děláte? Já jsem na soustředění a všechno mě bolí. Na soustředění jsme v Jablonci nad Orlicí a zatím jenom posilujem. V neděli jedem do Děčína kde už budem normálně trénovat. Už se nemůžu dočkat. Přemýšlela jsem o tom jestli bych nenatočila vlog. Pokouším se o to ale není vůbec jistý jestli bude je to tak na 20-30%. Tak se zatím mějte a užívejte prázdniny :) ;)

úterý 16. června 2015

měsíc čeven- FILMY A SERIÁLY

Ahoj všichni vítejte u nového článku. Tento článek, jak už sám o sobě říká, bude o filmech a seriálech nebo spíš o filmu a seriálu. Asi nejspíš začnu seriálem, tento měsíc je to seriál PLL(pretty little liars) nebo-li Prolhané krásky.
Spencer, nahoře Hanna, dole Aria a Emily
Kdo nevíte o čem to je tak vám rychle shrnu. Je to o 4 holkách (Aria,Emily,Spencer a Hanna), kterým ''umře'' kamarádka (Alison). A jak Alison umře, začnou chodit podivné SMS od ,,A''. Ony ,,A'' neznají, ale ,,A'' zná dokonale je. Holky si myslí, že je to Alison, ale není. Časem se i ukáže, že Alison je živá. Poté Alison zavřou za vraždu Mony (holka, kterou Alison šikanovala), kterou se nakonec ukáže nespáchala. Emily aspol. je zavřou za pomáhání. A při převážení Emily, Arii, Spencer a Hany byl vůz unesen ,,A''. Který je potom odvezl do ''domu pro panenky'' tam byla i Mona, ale musela hrát Alison a když ne tak... ZAČALO PEKLO a ne jen pro ní, ale i pro Hanu, Spencer, Emily a Ariu.

Na tento měsíc vyšla nová serie a to šestá, která se dá stáhnout, ale ne česky. Vlastně už od čtvrté serie to neni česky, ale stoji se na to koukat s titulkama. Je to velice zajímavé a musím říct, že i napínavé. Tento čtvrtek má vyjít nový díl z šesté serie a to díl třetí, už se nemohu dočkat *_*. Teď vám tady trochu shrnu šestou serii, ale jen trochu, prtože vám to nechci za 1. vše zkazit a za 2. když se na to  koukáte je to více zajímavé, než když to čtete. No nic méně začnu. Jak už jsem psala na konci 5. serie je ,,A'' unesl do ''domu pro panenky'', kde je až mučil. V posledním dílu 5. serie jim ,,A'' dělá maturitní ples, který už ale prožili. Na maturitním plese se pokusili utéct, ale marně. Dostali se maxmiálně ven z ''domu panenek'' ale ten byl oplocen elektrickým drátem, který měl 10 000V (myslim teď přesně nevim). Holky tam poté zavřel, venku v dešti. Po několika dnech měli jít zpátky do ''domu panenek'' a do svých pokojů kde je mučil 3 týdny. A nakonci 1. dílu z 6. serie se dostanou ven s pomocí Alison a jejích přátel. V ''domě panenek'' nebyli jen Mona, Emily, Hana, Aria a Spencer. Byla tam s nima i Sarah Harvey, která se pohřešovala 2 roky možná i déle. Druhý díl je o tom jak se vypořádávají s tím co tam dole zažili.
Docela zajímavé ne? Ale jak jsem psala, jen jsem to rychle shrnula tak zhruba ne do podrobna a né úplně přesně. No nic méně teď je nařadě film. Tomu se ale nedá říkat film, ale spíš horor. :D Teda pro mě to horor nebyl ale spíš komedie tak teď nevím. Tento horor se jmenuje INSIDIOUS.
 Je teda z roku 2010 a doporučil mi ho kámoš, který prý po tomto hororu nemohl spát 10 dnů tak nevim. Teď je v kinech 3 na kterou hodlám jít ale ještě nevim kdy a navíc nechci sama. Když jdu sama, tak je vždy nuda. No nic méně tenhle film je o tom, že malý kluk Dalthon je cestovatel a má to po svém otci Joshovi. Cestoval je v tom slova smyslu, že když spí tak dokáže psychycky opustit tělo. No a jednoho dne ten Dalthon, když opustil své tělo tak ho i nějaký zlý démon nebo čert, spíš čert, unesl a přivázal. Jeho tělo bylo furt na světě a dýchal, byl jako by byl v kómatu. A když byl dalton v ''kómatu'' tak se začali dít v Dalthonově domě a i jeho rodině podivné věci. A to takové, že ho začali navštěvovat mrtvý lidé. A nejen jeho ale i tedy celou jeho rodinu. No a co dělat, když po vás jdou mrtvý či démoni? Stejně jako ostatní i oni si zavovali médium nebo spíš Elise. Elise byla něco jako médium. Elise uměla vidět démony a mohla nejen s nimi ale i s Dalthonem komunikovat, ale nepochopila jsem jak. Nic méně Elise jim pomohla najít Dalthona a zjistit, že je v pořádku tedy až na to, že přivázaný. Dalthon se ale nemohl vrátit. Nevěděl kde je a co se děje nepochopil, že opustil své tělo psychycky. A co měla teda Elise a Dalthonova rodina dělat? Poprosili Joshe, aby si došel pro svého syna. Poprosili ho, protože dříve když byl malý z toho měl strach. No neměl strach z tho cestování, měl strach ze staré báby, která na něj byla až moc hodná. A Elise ho přinutila zapomenout a teď, když jde o život ho tedy poprosili. Josh souhlasil, no jak jinak přece nenechá svého syna umřít. A když šel teda pro Dalthona tak mu Elise říká: ,,Hlavně na sebe neupozorňuj, protože když na sebe upozorníš tak démoni budou chtít tvé tělo.'' No a Josh očividně neposlouchal, protože kdyby jo tak nevyjde ven a nezačne křičet do tmy: ,,Dalthone! Dalthone! Dalthone!'' Poté potká nějaké dvě démonky a říká jim: ,, Já hledám svého syna...Dalthona!'' Svého syna Dalthona našel, ale jak jsem psala byl přivázaný. Jakmile ho uviděl snažil se Josh odtamtud Dalthona dostat. Jenomže čert to uslyšel, tak sešel dolu a začal boj Josh VS čert. Nebojte se Dalthon se od tamtud dostal v pořádku. :) Ale Josh ne. Do Joshova těla vlezla jedna stará bába, která Joshe, když byl malý strašila. A když v Joshově těle byla ta stará bába, tak Elise vyzkoušela zda-li Josh je opravdu Josh. Elise zjistila, že Josh není Josh ale stará bába. Tak Elise vzala foťák a vyfotila ho nebo spíš ji. To tu starou bábu očividně rozčílilo a stará bába uškrtila Elise.

No by bylo pro dnešek asi vše. A doporučuji vám se na tento film a i serial podívat. Já si vzpomínám, že jsem furt říkala, že je to kravina a že se na to dívat nebudu. No ale nebejt kamarádek tak se na to nepodívám nikdy, takže holky děkuji mám vás ráda :*

pondělí 15. června 2015

KOSMETIKA

Ahoj všichni! Na tento měsíc jsem vybrala pár věcí, které používám a ráda bych Vám je doporučila. A asi začnu kosmetikou. První čím bych začla je krém od zančky Balea: Sheabutter Arganöl. Tento krém je na ruce a moc pěkně voní. A hend po prvním namazání jsem měla celkem hebký ruce.

A poté od samé značky sprchový gel, který je moc boží :D a hrozně hezky a dokonale voní.
A teď bych se přesunula na líčení. Já osobně teda používám převážně kosmetiku od Miss sporty , protože od ostatních značek mám někdy malou vyrážku :/ Nic méně používám SoClear 001 light a musím říct, že jsem s ním absolutně spokojená, takže bych ho i doporučila ;) pokud nemůžete najít nějaký, který vám přesně sedne. A pudr, úplně samé značky, ale tenhle mám matný, protože jsem trochu tmavší, ale používá ho i má kamarádka, která je světlejší. A myslím si, že není jediná, která je světlá a používá tmavší odstíny. :)


A řasenka je tedy také od Miss sporty. A vyzkoušela jsem snad skoro každou řasenku od Miss sporty ale tahle to vyhrála na plné čáře :) Mám ji hrozně moc ráda, ale POZOR moji kamarádku po této řasence pálili oči, takže opatrně.
A teď něco na očištění pleti :) Na čištění pleti používám pleťovou vodu Astrid a někdy i od Sephory. 
A teď bych šla na nehty. Já normálně vymýšlím různé barevné nehty, které jsou veselé a tak i dost těžce udělatelné. Ale tento měsíc jsem nic náročného nevymýšlela. Nehty mám nalakované novým, neonovým lakem od dermacol.
A odlakovač na nehty od Millennia 5v1 :) 
Tak to je pro dnešek vše a zatim ahoj :)

pátek 12. června 2015

KONEC ŠKOLNÍHO ROKU

Ahojky tak je to tady konec školního roku se pomalu ale jistě blíží a někteří jako například já jdeme na střední školy, jiní zase a ročník výš. Každopádně Vám všem přeju už předem hodně úspěchů a těm co jsou na novou školu dobrý začátek. Držím Nám palce ;)